jooo

ibland blir det bara för mycket, mer än man klarar av att hantera. fuuuuuuuck!

puss!

jaa en gratis puss till alla! bara komma o inkassera! =D

heeeelg!

öhööööj! :D

yeeeeeeeeeees

Robinho till Chelsea. mycket bättre kan det inte bli. jo att det är fredag imårrn, feeeeeett tyngaste! :)

GRATTIS SOM FAAN! :D

kolla nyss lottningen till champions league och kan bara säga grattis Chelsea som fick pris för bästa målvakt(Petr Cech)
bästa försvarare( John Terry) och bästa mittfältare( Frank Lampard). dom hamnade i en ganska så bra grupp får man väl ändå säga.
Chelsea
AS Roma
Bordeaux
CFR Cluj



osegt!!

fyfan precis kommit hem från västerås. börjar bli trött på skiten nu. som tur är det sista dagen imårrn! :D sen blire örebro för hela slanten. jobbigt o vara på jobbet 12 timmar om dagen. och jaa, jag är för sexig i mina arbetskläder! ;)
sen har jag kommit på att jag ska vara nykter i 1månad. får se hur det går med det, beror väl lite på vad som händer och styrs. nej nu ska jag äta och leta vidare efter en lägenhet som passar. ciaaao

buuuhja


Mannen Myten Legenden

västerås

aa hur fan ska jag palla den här veckan, sovit 4timmar på 2dygn, och inte lär det bli bättre heller när man måste gå upp 20 över 4 varje jävla morron när man somnar klockan 3!! men men inte mycket o göra :)  och chelsea, vad ska man säga? Robinho? jaa man kan ju alltid hoppas! :D



du är den vidrigaste person jag någonsin haft oturen att lära känna. fuck off and go to hell! :)

jak blir tung för taura


precis varit och tränat, gött o svettas så nu är man en lökfabrik, blir o springa ner i duschen nu. sen blire o chilla för imårrn äntrar jag västerås, öhööj! sen vill jag oxå passa på och tacka alla grabbar som var med i lördags, helt jävla fucking underbarkväll, aa iofs brudarna var väl inte heller så tokiga ;P haha kul o träffa anna igen blir inte så ofta nu förtiden. men tack till er alla! :) kommer lite bilder nån annan dag. ciaaao


haha tvungen och lägga upp bilden för att reta jen! =D

jaaa

första dagen på nya jobbet avklarad, blev en väldigt kort dag men det var skönt, börjar ju kl6 den här veckan så det blir segt. men men det får väl gå iaf :) nu ska jag gå och äta och tjocka mig framför tvn en stund och vänta på att der ringer ;P

uguld!

2-0 till Ösk, nu är vi på gång! :) sitter och tittar fotbollen, Inter-Roma. blev förlängning så ska titta klart den och vänta på att real-valencia ska börja, sen ska jag sova så man kommer upp imårrn första dagen på nya jobbet och allt! :) önska mig lycka till! sov gott


yeaah

USA vann basketfinalen :) gött. har precis fikat vi har firar lillebrorsan som fyllde 16år, grattis till han! iam so very happy! går inte o beskriva med ord. nu ska jag gå o köpa mig snus och sen vila lite. gött gött!

:)

guld igår, trevligt sällskap både på kvällen och på natten! ;) och ikväll är det mer öl som gäller med stekarna, blir alla tiders fyllekalas! puss på er!

FREDAG!!

öhöööj äntligen! paaarty paaaarty

hahahaha

suttit och läst vet inte hur många Arne Anka, så jävla kung är han. nu ska jag till bolaget och inhandla helgens törstsläckare :) sen blir det att åka och fira min lillebror som fyller 16år imorgon.


helgen

aa blir o spenderas med dom här jävla dårarna! mohaha, bilden talar för sig självt! in i dimman alltså. <3


tyngt

före


efter



vågade inte ta bort allt, hehe skulle kännas jätte skumt! men vilket var bäst då? =P

linköping

aa varit där hela dagen, kul kul :) kollade på fotbollen oxå, gick ju bra med tanke på att Frankrike fick ett mål dom inte skulle ha, men bara för att det var så snyggt så gör det inte så mkt :)

tisdag natt!

Ni kan kalla det böglåt eller vad som helst, det ger jag blanka fan i! det är iaf den låt som betyder allra mest just nu.på sitt eget sätt.

I'll be your dream, I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love be everything that you need.
I love you more with every breath truly madly deeply do..
I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on a new beginning.
A reason for living. A deeper meaning. Yeah..

I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna lay like this forever,
Until the sky falls down over me...

And when the stars are shining brightly in the velvet sky,
I'll make a wish send it to heaven then make you want to cry..
The tears of joy for all the pleasure and the certainty.
That we're surrounded by the comfort and protection of..
The highest powers. In lonely hours. The tears devour you..

I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna lay like this forever,
Until the sky falls down on me...

Oh can you see it baby?
You don't have to close your eyes 'cause it's standing right before you.
All that you need will surely come...

I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love, be everything that you need.
I'll love you more with every breath truly madly deeply do...

I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna lay like this forever,
Until the sky falls down on me...

I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna live like this forever,
Until the sky falls down on me...

fuck!!

det jobbigaste på väldigt länge. vet inte om jag klarar det här igen. fyfan säger jag bara!!! ge mig helg nu så jag kan göra det jag gör bäst. att dricka öl! in i dimman och härja, oslagbart i tider som dessa. önskar bara att jag kunde få mitt liv tillbaka och må bra igen.



snart helg!

aa fyfan vad jag längtar, dyngrak i två dagar =D mohahaha

hääftigt

precis kommit hem från marieberg, blev ett par brallor o lite strumpor o skit, very nice. så nu blir man ännu mer häftig!

uhjaa

marieberg sen då! :) najs ska kolla om jag hittar ett par skor och en ny keps. blir alla tiders! =D

dusch

Paa nyduschad är jag, varit och kört första boxnings passet inomhus idag, fyfan säger jag bara. mina armar och ben värker så det är inte sant, fast det var ruskigt kul samtidigt. verkligen saknat att hålla igång. all vikt jag tappade nu under 2år ska tillbaka! öhööj! :) nu är jag trött så det blir nog att lägga sig på soffan eller nåt. ciao :)

sexigt






så steeeekigt! ni gjorde sommarn grabbar! <3

söndag!

uhjää, varit på marieberg idag, soft käka lite och brorsan hitta lite kläder, fanns inte ett jävla skit jag vill ha, fast kollade på ny mobil men såklart den jag var sugen på fanns inte i butik. fuck! blivit erbjuden ett till jobb nu oxå, får väl se hur det blir med det, men alltid kul o ha andra alternativ! :)  sen hoppas jag på fint väder i veckan oxå så vi kan lira fotboll och steka, go fint väder go go. ne nu ska jag dammsuga och sen ta mig nåt att äta! ciao dudes

gonatt!

gonatt på er nu äre en film och sängen som väntar! :)
du kommer bli saknad mannen! <3

hoho


aah nyss kommit hem efter en grymt hård kväll/natt med biffen och biffen :) mår ju som man förtjänar! haha usch gå och slänga sig i sängen och dra täcket över sig =P ciao

öhööj!


Metallica och öl, det kan aldrig bli fel! det är en helt perfekt kombination. ikväll äre ölhäv till tusen med vapendragarn! det blir tyngaste. men whatever ring om ni vill nåt, eller smsa =) ciao

träningsvärk!

aa har så jävla ont i armarna och axlarna att jag inte ens kan lyfta ett mjölkpacket! har börjat styrketräna igen i hopp om att återfå gamla matchformen! så har kört på för fullt hela veckan, kanske skulle börjat lite lugnare! hehe =P asch bara 1år kvar till nästa strandsäsong, så jag har tid på mig. ciao!    ps. bilden är old! ds.


party!

aa imårrn blir det öl för hela slanten! varit på bolaget nu och bunkrat upp! öhööj! kan inte den här torsdagen bara ta slut så det kan bli fredag?


dåligt väder!

uhja skoja inte, regnar som jag vet inte vad! och jag som skulle gå till bolaget, väldigt roligt! får vänta ett tag och se om det slutar regna =P händer idag då? nån som har några förslag? nej nu blir det att gå ner och äta lite frulle, ha det fint! ciao

06.54

ännu en sömnlös natt är snart slut. varför ska det behöva kännas så här? varför ska man behöva må så här? jadu, säg det. har nån ett svar så hojta till! längtar till helgen så man kan dränka alla tankar i en ordentlig dimma, ge mig fredag nu! ja men det är väl dumt o klaga för mycket, får tänka positivt och vara glad för det man har, och det är jag verkligen! men känns iaf som att jag är en halv person. det är svårt o förklara men det är som att det fattas något, något viktigt. nåt som gör mig hel igen. tiden läker alla sår? jag har svårt att tro det, känns som att tiden står stilla och att ingenting händer.



jaaaa..

tungt och åter tungt! vad mer finns det att säga, men antar att alla har sina dagar när dom är lite nere, men det har hänt jävligt ofta nu förtiden och jag börjar bli trött på det! men men finns inte så mycket mer att göra än att rycka upp sig. så det är väl det jag får försöka göra nu. känns bara som att en stor jävla bit av mig saknas och det känns jobbigt. men nu blir det att lyssna lite på maiden och komma på andra tankar! Up the Irons!!

tisdag!

gaah nu äre redan tisdag igen, fan vad fort tiden går! bara 13dagar kvar tills man börjar jobba. chefen ringde förut blir att jobba första veckan i västerås, nice nice :) har precis ätit, är fett mätt. åt 4ägg, pommes och bacon fyfan vilken fett bomb! men ack så gott, hehe. blir väl o kolla nån film nu kanske. men hade bra o sov gott! ciao!

kan inte välja!

ska jag fortsätta spara skägg eller raka mig och bli liten igen? =)
guns n roses - november rain!

måndag!


jaa alltid lika roligt med måndagar..not! sitter här o ska precis duscha och sen fixa lite käk, börjar bli hungrig. inget planerat för resten av dagen, det är skönt då kan man bara ta saker som dom kommer. nåt jag iaf vet är att jag måste gå till kvantum och handla mig en cola och kladdkaka. sen är det bara 14dagar kvar tills jag börjar jobba igen, ska bli roligt och se hur det ser ut nu när allt är nybyggt! :) min dator dog ju härom dagen, var nåt med moderkortet. mindre roligt och lägga ut mer pengar på den jävla datorn. den har bara strulat sista tiden, blir och köpa sig en ny sen så jag kan lira fifa igen <3



niiice

precis kommit hem från dennis, suttit där hela jävla dagen och spelat tv-spel med han,borg och emil. gutt gutt. jag sög på nåt jävla krigsspel så det är inte sant! men på halo så ägde jag, första gången jag spelade båda så inte så konstigt! haha. very mycket trevligt! bye the way, jag är den tyngaste!

nyfärgat hår!



4-2!


oguld vårat kära Örebro vann mot Göteborg, härligt härligt pojkar! :)

fyllekväll!

aa fyfan igår alltså, helt sjukt roligt! började med att jag spöa stekarn på fifa 2matcher i rad, har aldrig hänt att jag spöat honom på det(dock är det xbox360 versionen vi spelade och jag lirar bara det på pc) men jag var fett nöjd och blev glad! sen dök ju jocke och rille upp, och då spåra de ur rejält vi börja spela supar spel och alla blev grisfulla! så vi bestämde oss för att gå på krogen och dricka oss ännu lite fullare, en kväll att minnas. sen sov hemma hos baby och vaknade med världens jävla baksmälla! öhöööj! =)

tyngaste!



aaa just! tyngaste jag o bruushan!

nice

haha gårdagen var guld! var hemma hos stekarn med lite folk och drack oss fulla och spela kort o grejer sen mitt i natten fick jag och dennis för oss att vi skulle gå o näcka i kumlasjön sagt och gjort! det gjorde vi oxå.  :)  ikväll äre påt igen! och imårrn och iövermårrn oxå, haha hur fan ska det här sluta? =P

fest

haha blir påt idag igen, sitter hemma hos stekarn nu med folk o spelar spel och dricker öl! fest ikväll!! öhöööj men ring om ni vill! =)

grattis!!




supit som fan med min kusin! men det är guld grattis älskling! och grattis anders min lillebror som blir 19 idag! <3

HALSEN!!!

det här har varit en mycket konstig dag, har inte kunnat prata, har så jävla ont i halsen så det enda som kommer ut ur munnen på mig är bara lite viskningar om ens det. suck! får hoppas på att det blir bättre imårrn men jag lär ju inte räkna med det, kvällen/natten har jag tillbringat med min lillebror vi har tittat på k1 gala i över 5timmar, haha very nice :)

söndag

var ute igår blev fett full! men det var det fan värt, men mår som en sliten jävla tvättbjörn nu det är mindre värt.


Lördag!



Love you guys!

GAAAH!!

aj som faan min hals! vaknade av att min hals gjorde så förbannat ont! men får väl skylla mig själv! men iaf så tyck synd om mig!!!


go skägg!!


börjat odla fett med skägg nu! kliar o har sig men men vad gör man inte! haha

nyss kommit hem!

jaa nyss kommit hem varit barnvakt fast så mycket vakt blev det ju inte med tanke på att ungen sov hela tiden!

uhjäää

här kommer lite bilder från när jag jeerk och gustav var ute med båten och gled!





och så här jävla snygg var jag när jag kom hem! röd som en kräfta!

INTERNET!!

uhjääää nu funkar det fin fint igen!!

RSS 2.0