blääääää

ja kan du bara försvinna?


guld fotboll  tisdag och onsdag!  öhööööj! :D

ikea

japp precis kommit hem, varit o handlat massor med saker till nya lyan :) very very nice! blir nog bra det när det är klart. helgen har varit helt underbar, klaras ifredags med jocke,rille,alex och tobbe :) film igår och ikea idag. chiiill! men mindre chill o behöva åka kl6 varje morgon den här veckan =/

krogen

uhja blir Klaras ikväll med stekar ligan. minus stor steken, för han jobbar. iofs suger klaras hårdare än hårdast men ni grabbar och tjejer övertala mig ;P

seeg

jag är fett seg idag, ändå sov jag från klockan 19-21 igår, käka lite somna igen vid 22 och vakna vid halv6 imorse. ska nog gå o lägga mig snart igen känns det som..


jag hade skoj på jobbet idag ;P



snart

aa snart äre jag som köper mig en resa nånstans, så man får komma bort från allt jävla skit ett tag :) känns verkligen som att det skulle behövas. helgen blir sinnes!!


l

måndag

oh fett segt och komma upp idag, men man får se det positivt. det är ju snart fredag igen! ;)
jag har bestämt mig för att sluta boxas oxå, jag klarar inte av att gå ner längre det känns för konstigt. men nu ska jag gå och borsta tänderna och klä på mig. ha en bra dag! :) ciaao

roligt

aa igår var det en bra fredag, började med att emil kom o hämta upp mig så drog vi o köpte pizza, drog hem till honom käka, tog ett par öl, drar vidare till jocke där en tvärfull kusin väntar, hahahaha! jag skojar inte han var verkligen kalas. blir utgång med alex,rille,jocke och emil, efter det att dennis dragit hem för att han var för full. en bra fredag förutom ett par saker hehe, men men dumt o klaga :)

alex gillade tydligen inte maten jocke hade lagat ;)


FREDAG!!!

äntligen helg, det har jag fan fötjänat efter o ha jobbat över hela jävla veckan. ikväll blire ferre, guld guld guld guuuuld. nämnde jag ordet guld? =D

bäst

uhja nu äre fantomen som flyttar! ;P

soft

nu blire flytt! =) fan va gött! sen champions league ikväll igen, underbaaaart. hoppas United förlorar stort!

chelsea

är ju fan helt underbara! :D nu är jag säker! i år är det våran tur, öhöööj

ÄNTLIGEN!!

nu äre dags för champions league igen!! som jag har längtat, den här gången håller vi hela vägen!! go go chelsea!!! :D
blir o jäsa framför tvn och njuta av den ädla sporten fotboll hela kvällen :) är så himla trött efter jobbet, måste ju jobba över den här veckan och det är riktigt tungt. men men det får man leva med. ciiao

hallå


 

FUCK it all! :)

tyngt

fett bra dag igår :) började med att jag drog hem till add runt kl14 och börja dricka lite öl, sen kom jeerk och johan efter nån timme. sen bestämde jag och jeerk oss för att åka in till örebro o dricka oss ännu fullare, sagt och gjort vi ringde till tobb, och han var inte sen på o följa med så vi drog in till storstan och det var guld! :)






tack för en kanon helg pojkar!

uhjäää

en mycket bra fredag :) nyktert men det gör inget, började med att man fick lönehöjning på jobbet. sen på kvällen kom jeerk och vi drog till add, men han var inte hemma då gick vi och skulle käka pizza, träffar billy, åker dit så kommer eken, sen efter ett tag ringer add och så dyker han upp. mycket trevligt! :)

fredag

du förpestar mitt liv, du förstör så mycket du kan. är det för och jävlas? vad vet jag. du har brutit mig mig itu, den viktigaste biten fattas. att du inte kan inse det jag gör.

nu äre dags o åka till jobbet, suuuuck! men sista dagen för veckan, då känns det mycket bättre. är du i örebro idag så ring! :D


livsglädje

aa nu fan leker allt ;) wuuuunderful! peace out!

träning

nyss kört hårdaste passet på väldigt länge, så jävla gött var det o känna hur mycket man orkar ta i. tack rille för allt pepp! ;)  nu blir det o duscha o vänta på att fotbollen ska börja, heja sverige! som om det skulle hjälpa?

kvälls blogg

jaa nu blire o kolla en film o sova, så man vaknar imårrn när klockan ringer :)
har sträckt låret idag på träningen oxå, det är svullet och har sig, gör så förbaskat jävla ont! säkert lätt o jobba då..
men sov så gott! ciaoo

fest

aa blev fest igår oxå, kul o träffa allt folk! :)
här kommer lite fler bilder från i fredags!





hahahaha


behövs det sägas mer om gårdagen? ;P

maskerad!

uhja jag kommer vara hetast! bilder kommer imårrn när jag knäppt några =P haha ciiiao

för mycket..

JAG VILL INTE MER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


som vanligt

uhja blir en helg fylld med alkoholhaltiga drycker och annat gott som gör att man inte behöver tänka allt för mycket. hörde jag någon säga hårdare än vanligt? jaa lär fan behövas! :)

tyyyyyyyngt!


ute igår och drack öl o roa mig, det ångrade jag idag! när jag vaknade upp imorse så var det bara o sätta sig på cykeln och börja trampa på mot jobbet. fett seg nu alltså. skönt o bara ta det lugnt! :)

 så här läcker var jag igår kväll! haha.

sen vill jag säga hejdå till Olivia och Robin. kul o lära känna er under dom veckorna vi jobba tillsammans. hoppas det löser sig för er! :) ciaaao

för grymt!

imårrn blir det ut med jobbarpolarna, ska bli roligt som fan! skönaste snubbarna ju =P haha.
gonatt dudes!

tyngast!

jag är så fett trött så det finns inte. känner mig helt seg. sen har jag träningsvärk oxå! fuuuck.
"there can only be one to control the dark side"

mjaa


polisen meddelar att man har gripit några av usama bin ladens släktingar.
de personer som nu gripits är usamas mor marme laden och hans två bröder
choko laden och remu laden. i lördags kväll tillfångatogs ävens hans syster
pina co laden, man spanar nu efter hans kusin sal laden.

tränat

precis duschat efter träningen, gick bra men var så jävla trött. ska kolla fotbollen och heja fram ösk. dom är i värsta ruset nu! sm guld nästa säsong! öhöööj! :)


måndag

precis hemkommen från jobbet, ska gå o dricka lite vatten sen gå ner och träna. skönt skönt. :)

RSS 2.0